Verboden om te zwemmen in De Plas RSS link

Sinds 1 september is De Plas weer overgeschakeld naar het oude regime en kan er niet meer gezwommen worden. Wandelen en joggen kan wel nog, maar om veiligheidsredenen gaat de Plas ‘s nachts dicht.

Ook het gedeelte rond de Plas dat het Agentschap Natuur en Bos had afgesloten wegens brandgevaar, is sinds 1 september weer toegankelijk voor wandelaars. Voorlopig blijft de ingang via het hoevestraatje wegens veiligheidsredenen wel dicht

De toegang via de hoofdingang is voor alle publiek open vanaf 6 tot 22 uur. 

In september voorziet eigenaar ANB nog bewaking op het terrein

We gaan met alle fractieleiders een nieuw model uitwerken voor komende zomer van 2021 voor de uitbating van De Plas.

Gepubliceerd op woensdag 2 september 2020 12.30 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.