Veilig naar school met route2school RSS link

De verkeersveiligheid van schoolkinderen in Houthalen-Helchteren is een prioritair thema. Het gemeentebestuur nam hiervoor het initiatief samen met Route2School en Noord-ZuidLimburg.

In het najaar van 2020 kon iedereen in Houthalen-Helchteren zijn/haar schoolroute en/of mobiliteitsknelpunten ingeven via Route2School.

Reeds 533 mensen registreerden zich. Bedankt hiervoor!

Raadpleeg hier de stand van zaken.

Tot eind februari houden we een 2de verzamelronde.

Doe mee!

Hoe deelnemen?

Gepubliceerd op maandag 25 januari 2021 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.