Vakantiewerkers gezocht voor Vinkenhof RSS link

Ben je tijdens de maanden juli en augustus op zoek naar vakantiewerk? Volg je momenteel een opleiding in de zorgsector en zit je minstens in het 5de jaar secundair onderwijs? Solliciteer dan voor een vakantiejob bij Zorg Houthalen-Helchteren.

Aanbod

Woonzorgcentrum Vinkenhof

  • Je wordt voltijds (38 uren per week) of halftijds (19 uren per week) tewerkgesteld.
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar voor een periode van minimum 1 maand.

Hoe solliciteren?

  • Solliciteer hier 
  • Via een sollicitatieformulier dat je bij het team Personeel & Organisatie van het gemeentebestuur in het NAC opvraagt.

 

Je kan solliciteren tot en met 18 juni 2023.

Het team Personeel & Organisatie brengt de geselecteerde vakantiewerkers ten laatste eind juni 2023 persoonlijk op de hoogte.

Gepubliceerd op donderdag 1 juni 2023 10.40 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.