Je vaccinatie-uitnodiging ontvangen? RSS link

Heb jij je vaccinatie-uitnodiging ontvangen? Bevestig je afspraak zo snel mogelijk na het ontvangen van jouw uitnodiging. Zo kunnen we onze planning daarop afstemmen.

Bevestig je afspraak hier.

Het is erg druk in het callcenter van het vaccinatiecentrum.
Wachttijden durven af en toe oplopen. Het kan dan lastig zijn om meteen iemand aan de lijn te krijgen. Indien mogelijk, neem eerst een kijkje op de website alvorens te bellen. Daar vind je bijna alle antwoorden terug op vragen die het callcenter dagelijks krijgt. Zo blijven de lijnen open voor zij die zich minder thuis voelen achter een computer. 

Gepubliceerd op donderdag 20 mei 2021 11.58 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.