Vacatures Zorg

Binnen de welzijnsvereniging Zorg Houthalen-Helchteren zijn alle openbare zorgdiensten in de gemeente ondergebracht. We zetten ons iedere dag in voor het verlenen van kwaliteitsvolle en betaalbare zorg, en we doen dit voor iedere fase van het leven. We bieden huisvesting, opvang, zorg en ondersteuning aan kinderen, gezinnen en ouderen. We zijn een partner doorheen het leven van mensen en schrijven met een glimlach mee aan het ‘verhaal’ van mensen. Iedere dag opnieuw geven een 225-tal medewerkers het beste van zichzelf om anderen te omringen met de warme zorg die men verdient. De levenskwaliteit van onze gebruikers is onze drijfveer.

Wil je onze ploeg versterken? Stel je dan zeker kandidaat voor één van onze vacatures!

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.