Vacatures jobstudenten Zorg zomer 2024 RSS link

Welzijnsvereniging Zorg Houthalen-Helchteren is op zoek naar jobstudenten voor de maanden juli, augustus en september. We zoeken studenten voor woonzorgcentrum Vinkenhof, dagverzorgingscentrum De Dagvink en kinderopvang De Sijsjes.

Ben je op zoek naar vakantiewerk in de zorgsector voor de maanden juli, augustus of september? En ben je minstens 18 jaar of ouder? Dan hebben wij wellicht de ideale vakantiejob voor je.

Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten verpleging/verzorging met het hart op de juiste plaats, met de bereidheid om liefdevolle zorg te geven aan onze bewoners met een grote dosis respect, luisterbereidheid en begrip.

Solliciteren kan tot en met maandag 6 mei 2024!

Meer info over de vacatures:

Gepubliceerd op dinsdag 27 februari 2024 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.