Vacature zorgoverlegcoördinator RSS link

Zorg Houthalen-Helchteren is op zoek naar een maatschappelijk werker - zorgoverlegcoördinator.

Je komt terecht in het team thuiszorg van de welzijnsvereniging Zorg Houthalen-Helchteren. Je maakt deel uit van het maatschappelijk werk thuiszorg, met de focus op het organiseren en begeleiden van multidisciplinair zorgoverleg (MDO) en het informeren van burgers en mantelzorgers over het lokale en regionale thuiszorgaanbod.

Lees alles over de periodes, de voorwaarden en hoe je kan solliciteren op onze vacaturepagina.

Gepubliceerd op donderdag 4 mei 2023 9.30 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.