Vacature Verzorgenden Thuiszorg RSS link

We zijn op zoek naar enthousiaste verzorgenden voor onze dienst gezinszorg Houthalen-Helchteren. Je hebt de keuze uit een deeltijds (19/38, 28,5/38 of 32/38) contract van bepaalde duur of een vervangingscontract. In de toekomst wordt dit zelfs een vast contract!

We zijn op zoek naar enthousiaste verzorgenden voor onze dienst gezinszorg Houthalen-Helchteren.

Je kan aan de slag met een deeltijds (19/38, 28,5/38 of 32/38) contract van bepaalde duur of vervangingscontract. In de toekomst wordt dit zelfs een vast contract!

Is deze functie je op het lijf geschreven en heb je een diploma waarmee je aan de slag kunt als verzorgende? Solliciteer nu!

Naar de vacature

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2024 13 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.