Vacature hoofdverpleegkundige WZC Vinkenhof RSS link

Zorg Houthalen-Helchteren is voor haar woonzorgcentrum Vinkenhof op zoek naar een hoofdverpleegkundige met het hart op de juiste plaats en een passie voor ouderenzorg.

Als hoofdverpleegkundige in het woonzorgcentrum sta je elke dag opnieuw in voor de optimale werking van jouw afdeling. Je biedt kwaliteitsvolle verzorging aan de bewoners en draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel. Je maakt van je team één enthousiaste ploeg.

Ben jij een geboren leider die een team kan aansturen? Ben je gemotiveerd, leergierig, enthousiast en stressbestendig?

Dan ben jij misschien wel de hoofdverpleegkundige waar wij naar op zoek zijn!

Solliciteren kan tot en met maandag 3 oktober 2022!

Lees alles over de periodes, de voorwaarden en hoe je kan solliciteren op onze vacaturepagina.

Gepubliceerd op donderdag 8 september 2022 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.