bezoek de toren van het NAC

Het uitkijkpunt van de blauwe toren van het NAC, een kunstzinnige plek met een weids zicht over onze gemeente en de regio, wordt het Oog van Daubechies genoemd. Ingrid Daubechies, die opgroeide in onze gemeente en naar wie de toren van het NAC genoemd is, is algemeen bekend als één van de grootste wiskundigen van onze tijd.

Beklim deze toren en geniet van een uitzicht van 360°. 
Tegen afgifte van je identiteitskaart kan je een toegangsbadge afhalen aan de balie van toerisme. Kinderen zijn enkel toegelaten onder begeleiding van een volwassene.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.