denk mee na over de toekomst van de Noord-Zuid

Denk mee over de toekomst van de Noord-Zuid

 • zondag 22 september
 • donderdag 26 september

 

Op 22 en 26 september organiseren De Werkvennootschap, het departement Omgeving van de Vlaamse overheid en het studiebureau Studio NZL opnieuw twee publieke cocreatiedagen over de Noord-Zuid Limburg. Deze keer leggen de ontwerpers je de concrete bouwstenen en voorstellen voor die moeten leiden naar een oplossing. De voorstellen gaan over het verkeer maar ook over het openbaar vervoer, de fietsverbindingen, wonen, werken, natuur en open ruimte.

Jouw mening is belangrijk! Kom dus zeker op zondag 22 september naar de Grote Baan of op donderdag 26 september naar Greenville.

 • 22/9 - 14-17 uur: Noord-Zuidcafé & fietsroutes tijdens het festival van de Grote Baan
  Tijdens het Festival van de Grote Baan kan je op de plek waar het vroegere gemeentehuis stond, meepraten in het Noord-Zuidcafé. Vanuit deze plaats vertrekken dan ook een drietal routes naar diverse sleutellocaties in Houthalen-Helchteren. Ter plaatse kan je jouw mening geven en kennismaken met de voorstellen van Studio NZL en de UHasselt.

 • 26/9 19 uur: infomarkt resultaten cocreatieweek - Greenville
  Donderdag vindt het slotevent plaats van de cocreatieweek. Vanaf 19 uur kan je terecht op de infomarkt in Greenville. Je kan er de resultaten van de verschillende participatiesessies bekijken en vragen stellen aan het projectteam.

 • 23/9, 24/9, 25/9 - 17-18.30 uur: inloopmomenten - NAC
  Bespreek jij je vragen liever één-op-één met het projectteam? Spring dan even binnen in het NAC, Pastorijstraat 30.
alert-box-close-text

Wij werken op afspraak!

Heel wat administratieve zaken kan je voortaan enkel nog met een afspraak afhandelen in het NAC.

Voor het afhalen van huisvuilzakken of aangevraagde documenten hoef je geen afspraak te maken. De meeste attesten kan je gewoon online aanvragen, zodat je niet meer langs hoeft te komen. 

Vragen? Lees meer over onze nieuwe werkwijze.

Maak een afspraak