Tijdelijke vangstop zwerfkatten door coronasituatie RSS link

De dierenasielen draaien momenteel op minimumbezetting met enkel personeel in beurtrolsysteem. Vrijwilligers en bezoekers komen nu niet in het asiel en dierenartsen voeren enkel spoedbehandelingen uit, geen sterilisaties of castraties.

Er werd daarom in overleg met de partners van de zwerfkattenaanpak beslist om de vangacties van de zwerfkatten tijdelijk stop te zetten. Er zal wel nog worden opgereden voor ernstig zieke en aangereden katten.

Deze tijdelijke vangstop brengt met zich mee dat de komende weken/maanden de gebruikelijke minimumtermijn voor het afhandelen van een melding niet zal kunnen gewaarborgd worden. 

Gepubliceerd op maandag 23 maart 2020 9.55 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.