the haunted trail

Welkom speurder,
In de vroege morgen van 31 oktober gebeurde in Kelchterhoef, het ondenkbare.. Wie vult het gebied met kwaad bloed en wie kan het niet meer navertellen? Durf jij het aan… om op onderzoek te gaan..?

De zoektocht begint op de parking van Hoeve Jan. Tijdens een korte wandeling van 1,6 km in het gebied van Kelchterhoef word je helemaal in het verhaal gezogen. Laat je in spanning leiden door de stem en ontrafel het mysterie! Durf jij het aan speurder…? Let op, de wandeling is 16+ !

Je kan deelnemen vanaf 31 oktober 2022 tot 28 februari 2023.

De hoofdprijs (verloten we eind februari) is een MYSTERIE 19 cadeaubon voor 6 personen! Met andere woorden hiermee kan je met 6 personen naar de Escaperoom in Ter Dolen Mystery 19.
Kan je niet wachten tot eind februari, dan kan je ook nog kans maken op een Ter Dolen bierpakket (uit het volledig assortiment elk 1 flesje) Elke maand verloten we één winnaar.

Download hier de flyer met de personages (of je kan het ook ophalen in de bibliotheek).
Klik hier om de podcast te beluisteren.

Heb je alles kunnen vinden, zend dan je antwoorden hier in!
Concept & realisatie: Gemeente Houthalen-Helchteren i.s.m. Ren Jezelf Niet Voorbij

Sound Effects: Pixabay

Stemmen: Jessica Berden & Prisca Valkeneers

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.