Huisvuilzakken van 2021 nog niet afgehaald? RSS link

Heb jij jouw huisvuilzakken voor 2021 nog niet afgehaald?

Als jouw gezin op 1 januari 2021 ingeschreven was in Houthalen-Helchteren, heb je recht op een aantal rollen huisvuilzakken. Je betaalt immers jaarlijks aan Limburg.net een vergoeding voor het verwerken van huishoudelijk afval. In deze vergoeding zit een aantal rollen huisvuilzakken vervat, afhankelijk van de grootte van je gezin.

Tot en met donderdag 30 december 2021 kan je deze vuilniszakken afhalen bij het onthaal in het NAC. Daarna vervalt je recht op dit tegoed, ook al heb je je factuur betaald aan Limburg.net. 

Vergeet je identiteitskaart niet mee te brengen bij het afhalen van de zakken.

Opgelet: voor het afhalen van je huisvuilzakken heb je een afspraak nodig!

Gepubliceerd op vrijdag 29 oktober 2021 7 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.