Wat te doen bij stroomschaarste?

Transmissienetbeheerder Elia zal al het mogelijke doen om de nodige hoeveelheid elektriciteit te voorzien uit het binnen- en buitenland.
De kans bestaat echter dat we het in Houthalen-Helchteren enkele uren zonder stroom zullen moeten stellen. Als je geregistreerd bent bij BE-Alert, word je via sms of mail verwittigd als er een stroomonderbreking komt.
Meer info vind je op de website van Fluvius.

Kan een stroomonderbreking jou in een levensbedreigende situatie brengen?
Gebruik je omwille van medische redenen een toestel dat continu stroom nodig heeft?

 Laat het ons weten via dit formulier.

Bekijk zeker op de website www.offon.be even de tips om zelf zuinig om te gaan met energie!

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.