Straatvinken: tel mee op donderdag 19 mei RSS link

Straatvinken is een jaarlijks telmoment dat nagaat hoe gezond het verkeer is in onze straten. Dat gebeurt via een speciale tel-tool of een papieren telformulier. Tijdens het telmoment noteren burgers gedurende één uur hoeveel voetgangers, fietsers en andere voertuigen er door hun straat passeren.

Wetenschappers onderwerpen de resultaten vervolgens aan een analyse. 

Wil jij meedoen en tijdens de avondspits op 19 mei 2022 van 17 tot 18 uur alle voetgangers, fietsers en gemotoriseerd verkeer in je straat tellen? Geef je dan op via https://straatvinken.be/ik-tel-mee/ .

Daarnaast breng je als Straatvink ook de bredere verkeersleefbaarheid van jouw straat in kaart. De resultaten van de vorige edities vind je hier.

Gepubliceerd op maandag 2 mei 2022 11.15 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.