straat- of wijkfeest

Wil je de sfeer wat opkrikken in je buurt met een straatfeest? 

Ook als niet-erkende vereniging kom je misschien in aanmerking voor een toelage.
Een telefoontje aan het team cultuur en jeugd en wij beantwoorden al jouw vragen. Mailen kan natuurlijk ook, of kom even langs tijdens de openingsuren.

Lees het gemeentelijk reglement cultuur dicht bij mensen om te kijken of je in aanmerking komt voor financiële steun. Is dat het geval, download dan het aanvraagformulier.

 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.