Stopzetting premie gascondensatieketel op 1 november 2023 RSS link

De premie voor gascondensatieketels valt volledig weg voor eindfacturen vanaf 1 november 2023. Heb je plannen om een nieuwe ketel te laten installeren? Wacht dan niet te lang als je voor deze premie in aanmerking komt.

Wie investeert in een gascondensatieketel, kan daar momenteel nog een premie voor aanvragen binnen Mijn VerbouwPremie.

Die premie bedraagt maximaal 1 800 euro voor eigenaar-bewoners uit de laagste inkomenscategorie of verhuurders via een sociaal verhuurkantoor (SVK). De premie kan oplopen tot 2 500 euro als het is ter vervanging van een stookolieketel.

De bestaande premie kan nog aangevraagd worden met facturen tot en met 31 oktober 2023. De premie aanvragen, blijft mogelijk tot 31 oktober 2024.

Meer info: https://www.duurzaamwonen.be/premies-en-leningen/mijn-verbouwpremie-gascondensatieketel

Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 11.30 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.