maand van de sportclub

Net zoals vorig jaar doet het gemeentebestuur in september een extra inspanning om inwoners aan te zetten tot meer sportbeoefening. Onze sportclubs helpen ons hierbij!

Sport testen = gadget winnen

Bij het team sportpromotie kan je een beurtenkaart krijgen waarmee je kan gaan ‘testen’ tijdens een opendeurdag bij een club in onze gemeente. Heb je eind september vijf beurten gehaald? Bezorg jouw kaart dan aan ons en je krijgt een leuk gadget!

Hier lees je alvast wanneer je bij elke club terechtkan.
Meer info? Kijk op de website van de sportclub of neem contact op met het team sport.

Balsporten

Dans & turnen

Individuele sporten

Voetbal & minivoetbal

Vechtsporten

Watersporten

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.