sporten in tijden van corona – actuele info

Sportactiviteiten in onze sporthallen voor kinderen tot en met 12 jaar mogen opnieuw doorgaan vanaf maandag 16 november mits goedkeuring van de gemeentelijke crisiscel.
Andere initiatieven rond jeugdsport – zowel indoor als outdoor – moeten ter goedkeuring voorgelegd worden aan de crisiscel.

De verlenging van de herfstvakantie is er immers gekomen om ervoor te zorgen dat het virus zich niet meer snel via de bubbels van schoolkinderen kan verspreiden.

Bovendien voorkomen we op deze manier dat er tijdens de herfstvakantie verwarring ontstaat naar aanleiding van de snel wijzigende wetgeving.

Sportactiviteiten in clubverband blijven verboden voor iedereen ouder dan 12 jaar.
Niet-georganiseerde sportactiviteiten met minder dan 4 personen in openlucht en met voldoende afstand zijn wel toegelaten.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.