sportclubs

Voor informatie over verenigingen en contactpersonen kan je deze overzichtslijst bekijken of contact opnemen met het team sportpromotie.

Erkenning en subsidie aanvragen voor jouw sportvereniging kan als je voldoet aan de voorwaarden uit het erkenningsreglement

Erkenning en subsidie aanvragen kan bij het team sportpromotie

Momenteel wordt de subsidieregeling voor sportclubs herzien. Binnenkort zullen de reglementen en documenten hierover online gepubliceerd worden. Wel kunnen sportclubs hun basisgegevens alvast doorgeven via dit formulier

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.