Vertraag niet alleen om een boete te vermijden RSS link

We vinden het allemaal belangrijk om in een veilige gemeente te wonen. Maar die veiligheid begint eigenlijk bij onszelf. Spelende kinderen, fietsers, keuvelende koppeltjes, je buurman die zijn hond uitlaat,...

Ze maken je straat en onze gemeente niet alleen gezelliger, maar ze zijn ook stuk voor stuk een goede reden om je snelheid aan te passen.

Want een boete vermijden, dat is de laatste reden om niet te snel te rijden. Hou je daarom altijd aan de snelheidslimiet. Niet alleen voor jezelf, maar voor iedereen. Want de snelheidslimiet = de veiligheidslimiet. Die kleine inspanning van iedere bestuurder, maakt het zoveel aangenamer en veiliger voor ons allemaal. Doe mee en vertraag niet alleen voor de boete.

Bekijk op de website van veilig verkeer tips om je gemakkelijker aan de snelheidslimiet te houden.

Gepubliceerd op maandag 10 oktober 2022 10.10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.