Schrijf je in voor Atelier in beeld RSS link

Atelier in beeld is hét grote open atelierweekend voor beeldend kunstenaars vanaf 18 jaar in heel Vlaanderen en Brussel. Een ideaal moment om je werk te tonen of ateliers te ontdekken.

Deelname is gratis, je kan kiezen of je één of twee dagen deelneemt en krijgt een eigen kunstenaarspagina op atelierinbeeld.be.

Atelier in beeld is er voor álle beeldend kunstenaars: beginners en gevorderden, professioneel en niet-professioneel, jong en oud.

Inschrijven kan vanaf 9 januari via atelierinbeeld.be of via ecru.be.

Gepubliceerd op maandag 12 december 2022 8.54 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.