Groepscursus 'stoppen met roken' RSS link

Sommige rokers stoppen zonder hulp of vragen advies aan hun huisarts of apotheker. Misschien werkt voor jou een groepscursus beter!

Tijdens de cursus 'Stoppen met roken' krijg je gedurende 8 sessies begeleiding van een erkend tabakoloog. In de groep vinden mensen steun. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, er kan veel gedeeld en gelachen worden. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur

Wil je meer info of twijfel je?
Kom dan vrijblijvend naar de gratis infosessie op maandag 25 september om 19 uur in het wijkcentrum van De Schanshof. Tijdens de infosessie kan je de tabakoloog leren kennen en krijg je zicht op het verloop van de rookstopcursus.

Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.