Stoppen met roken - rookstopcursus RSS link

Stoppen met roken is één van de beste beslissingen die je kunt nemen, voor je gezondheid én voor je portemonnee. Sommige rokers stoppen zonder hulp of vragen advies aan hun huisarts of apotheker. Voor anderen werkt een groepscursus beter.

Tijdens de cursus 'Stoppen met roken' krijg je gedurende 8 sessies begeleiding van een erkend tabakoloog. In de groep vinden mensen steun. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, er kan veel gedeeld en gelachen worden. Een sessie duurt ongeveer anderhalf uur

De rookstopcursus start op 3 januari 2022. Inschrijven via wijkcentrumdeschanshof@houthalen-helchteren.be of 0497 41 04 05.

Heb je nog vragen?
Schrijf je dan in voor de infoavond op maandag 13 december 2021 om 19 uur in wijkcentrum De Schanshof, De Standaard 25. Inschrijven via wijkcentrumdeschanshof@houthalen-helchteren.be of 0497 41 04 05.

Het is verplicht om een mondmasker te dragen tijdens deze sessie.

Gepubliceerd op vrijdag 12 november 2021 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.