Is jouw rijbewijs nog geldig? RSS link

Iets meer dan 10 jaar geleden is de uitgifte van rijbewijzen in bankkaartmodel gestart. Na 10 jaar vervalt de geldigheid van deze rijbewijzen. Je wordt niet automatisch verwittigd als het zover is! Check dus jouw rijbewijs!

Is jouw rijbewijs nog minder dan 3 maanden geldig? Maak dan een afspraak met team burgerzaken om een nieuw rijbewijs aan te vragen.

In onze gemeente betaal je 25 euro voor een nieuw rijbewijs.

Heb je nog een papieren rijbewijs dat nog geldig is? Dan moet je niets ondernemen! Je kan wel een bankkaartmodel aanvragen als je dat wil.

Gepubliceerd op woensdag 2 juni 2021 13.31 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.