recyclagepark

In lijn met de aangepaste maatregelen vanuit de federale overheid past ook Limburg.net de geldende maatregelen op de recyclageparken aan.

  • Het is opnieuw toegelaten 1 keer per 7 dagen het recyclagepark te bezoeken. (er moeten wel 7 dagen tussen 2 bezoeken zitten). Vb. kom je dinsdag naar het park, dan kan je pas de volgende dinsdag een nieuw bezoek brengen.
  • Verkoop van compost, hakselhout, compostvaten en –bakken is opnieuw mogelijk.
  • Afhalen van het quotum huisvuilzakken kan weer
  • Betaling met bancontact bij het verlaten van het recyclagepark is opnieuw toegelaten.
  • De beperking van het aantal bezoekers op het recyclageparken blijft wel behouden.

Een bezoek aan het recyclagepark blijft wel enkel mogelijk indien absoluut noodzakelijk en ook de algemene richtlijnen rond social distancing blijven uiteraard gelden.

Hou voor de laatste updates ook de website van Limburg.net in het oog.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.