regels voor activiteiten voor kinderen

De regels rond de georganiseerde activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar werden aangepast. De nieuwe regels gaan in op maandag 1 februari 2021.
Wat verandert er?
  • Voor -12-jarigen: georganiseerde activiteiten mogen plaatsvinden, liefst buiten en in vaste groepen van maximaal 10 (exclusief begeleiding). In de krokusvakantie mogen activiteiten die reeds vastliggen plaatsvinden in groepen van maximaal 25.
  • Voor 12 tot 18-jarigen: georganiseerde activiteiten mogen plaatsvinden, enkel buiten en in vaste groepen van maximaal 10 (exclusief begeleiding).
Er wordt gevraagd dat kinderen en jongeren kiezen voor 1 buitenschoolse activiteit of hobby. Zo wordt het aantal wisselende contacten van kinderen en jongeren zoveel mogelijk beperkt.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.