Recyclagepark is dicht, huis-aan-huisafvalophaling loopt door! RSS link

Het recyclagepark blijft gesloten tot ten minste 3 april.

De huis-aan-huis-ophaling van restafval (zwarte of bordeaux zak), PMD (blauwe zak) en groen (los gebundeld of witte zak) blijft voorlopig doorgaan.

Bied je afval correct én tijdig aan. Limburg.net en de ophaalfirma's stellen alles in het werk om de ophalingen te laten doorgaan. Om de ophalers te beschermen, mogen er maximaal 2 mensen (1 chauffeur en 1 ophaler) tegelijkertijd in de cabine van de ophaalwagen zitten. Hierdoor kan het zijn dat de ophaalwagens op een ander tijdstip dan gewoonlijk langskomen.

Glas kan naar de glasbollen gebracht worden.

Los plastic stockeer je best even thuis tot de omstandigheden weer normaal zijn.

Stel het afhalen van het tegoed aan huisvuilzakken uit tot later. Heb je echt geen huisvuilzakken meer? Die kan je enkel nog afhalen bij deze handelaars:

  • Bruno Service, Grote Baan 6, Houthalen-Centrum
  • Carrefour, Vredelaan 1, Houthalen-Centrum
  • Carrefour, Weg naar Zwartberg 75, Houthalen-Oost

Bij deze handelaars kan je ook PMD-zakken en groenafvalzakken kopen.

Gepubliceerd op woensdag 18 maart 2020 11.43 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

Maak een afspraak