recreatie, bron van plezier en werkgelegenheid

De economie van de vrije tijd is sterk in Houthalen-Helchteren.

Onze gemeente heeft heel wat troeven te bieden. Inwoners en toeristen van alle leeftijden vinden hier een ruim aanbod aan ontspanningsmogelijkheden die zijn aangepast aan hun wensen en mogelijkheden.

Dat aanbod willen we in het Houthalen-Helchteren van de toekomst nog verder versterken en uitbouwen. Zo kunnen we zowel jou als inwoner, als de mensen die onze mooie gemeente bezoeken, nog meer beleving schenken.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.