praktische afspraken i.v.m. rondleidingen

Enkele afspraken rond de NAC-rondleiding en de CleanTechBeleving:

  • Per CleanTechAmbassadeur (CTA), die de groep begeleidt, kunnen maximaal 25 personen meegaan.
  • We kunnen maximum twee groepen tegelijkertijd rondleiden, dus in totaal maximaal 50 personen.
  • De kostprijs is 80 euro per groep van 25 personen, de rondleiding duurt 90 minuten.
  • Voor scholen geldt de speciale prijs van 60 euro per groep.
  • De groep is goed op tijd aanwezig op de parking van het NAC, de CTA wacht de groep op aan de hoofdingang van het NAC. De groepsbegeleider kan zich hier best kenbaar maken aan de CTA. 
  • De deelnemers blijven bij de groep en volgen de CTA, het gebouw is niet overal toegankelijk voor bezoekers, gelieve dit aan de groep mee te delen.
  • Er is parking voorzien achter het gebouw.


Extraatje

Je kan je bezoek afronden met een bezoek aan het horecapunt in het NAC, dit is een brasserie onder hetzelfde dak als het NAC. Als je hiervan gebruik wil maken, kan je zelf contact opnemen met de uitbater.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.