Platform 'Limburg smaakt naar meer'

Restaurants kiezen vaker voor lokale producten en ook de gewone consument koopt graag via de korte keten. Lokale producenten brengen het verhaal van het lokaal product naar het bord en zorgen voor een groter vertrouwen tussen producent en consument.

De provincie Limburg biedt met www.limburgsmaaktnaarmeer.be een gloednieuw onlineplatform aan met alle relevante info over de Limburgse hoeve- en streekproducten om het aanbod van de lokale producent beter te leren kennen.

Daarnaast worden de lokale producten met recepten en inspiratie-artikels op een originele manier in de kijker gezet. Boeiende interviews en sprekende beelden laten je kennismaken met meer dan 130 producenten en versterken het verhaal achter hun product.

Met de kaartapplicatie kun je snel het product en de verkooppunten in jouw buurt vinden. Zo heb je voortaan alle info over de producten en de producent meteen binnen handbereik en blijf je op de hoogte van al het regionale korteketennieuws. 

Info: www.limburgsmaaktnaarmeer.be

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.