Pas op voor phishing mails van Doma Incasso RSS link

Er worden frauduleuze e-mails verstuurd vanuit de naam van Doma Incasso. Deze firma schrijft in naam van onze gemeente bedrijven aan. Dit klopt niet! Er zijn (cyber)criminelen aan het werk: betaal het bedrag dus niet.

De valse mails worden verzonden vanuit fixdebt.services13@outlook.com
Gemeente Houthalen-Helchteren en Doma Incasso hebben niks te maken met deze e-mails. Dit misbruik werd intussen gemeld.

Denk je dat je deze valse e-mail kreeg?

Ga na wie de verzender van de e-mail is. Alleen mails afkomstig van @doma-incasso.be zijn echt. Al de andere afzenders zijn vals.

Deze valse, frauduleuze mail ontvangen? Stuur de mail door naar verdacht@safeonweb.be

Meer info over het leren herkennen van valse mails via deze link

Gepubliceerd op vrijdag 13 januari 2023 12.20 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.