Opgelet voor nieuwe manier tot phishing RSS link

Oplichters versturen momenteel e-mails in naam van de FOD Financiën waarbij zij je zogezegd jouw aanslagbiljet (belastingafrekening) bezorgen. FOD Financiën stuurt jouw belastingafrekening nooit per e-mail.

De lay-out van die e-mail lijkt echt en je moet alleen maar op een knop klikken om jouw teveel betaalde belasting terug te krijgen. Ga daar niet op in, dit is bedrog!

Alleen al aan het vreemde e-mailadres kan je meestal onmiddellijk zien dat het niet gaat om een e-mail van de FOD Financiën.

De FOD Financiën verstuurt jouw aanslagbiljet nooit per e-mail. Hij bezorgt je dat alleen:

Meer info over valse e-mails en oplichting kan je hier terugvinden. 

Gepubliceerd op maandag 15 februari 2021 18.07 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.