Participatieweek herinrichting Vredelaan en Rode Kruislaan RSS link

Van maandag 15 april tot en met zaterdag 20 april vindt in de Vredelaan een participatieweek plaats. Deze week staat in het teken van de herinrichting van de Vredelaan en Rode Kruislaan. We zijn de hele week aanwezig om aan de hand van infopanelen de plannen uit te leggen.

De herinrichting van de Vredelaan en Rode Kruislaan gaat niet alleen over infrastructuur. Het draait om een transformatie van deze straten. We willen deze straten laten evolueren van een verkeersroute naar een levendige straat waar veel te beleven valt. Tijdens het participatiemoment
gaan we uitgebreid in op sfeer, mobiliteit, avondbeleving, verlichting, terrassen en vele andere dingen.

Jouw feedback en actieve betrokkenheid zijn voor ons erg belangrijk. Het helpt ons om het ontwerp verder te verfijnen en te optimaliseren. Samen zorgen we ervoor dat Houthalen-Centrum een succes wordt voor alle inwoners van Houthalen-Helchteren.

Praktisch:

  • Datum: maandag 15 april tot en met zaterdag 20 april
  • Tijd: 
    • maandag 15 april en woensdag 17 april van 10-13 uur en 16-18 uur
    • donderdag 18 april tussen 16-19 uur
    • vrijdag 19 april en zaterdag 20 april van 10-13 uur
  • Locatie: Vredelaan 28
  • Aanwezigheid van de ontwerper: de ontwerper is op woensdag van 16 tot 18 uur en op zaterdag van 10 tot 13 uur aanwezig om vragen te beantwoorden en dieper in te gaan op bepaalde aspecten van het ontwerp.
Gepubliceerd op dinsdag 2 april 2024 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.