Parking langs Kleuterweg voor onbepaalde tijd afgesloten RSS link

Vanaf donderdag 24 augustus om 7 uur 's ochtends zal de parking langs de Kleuterweg bij basisschool ’t Centrum niet langer gebruikt kunnen worden.

De speelplaats van de school wordt ingenomen door werken aan basisschool ‘t Centrum. De parking zal door de kinderen dan ook gebruikt worden als speelplaats.

De parking van de sporthal kan gebruikt worden als alternatief. Het is natuurlijk nog veel leuker en gezonder om met de fiets of te voet naar school te gaan. Op die manier stappen (of fietsen) we allemaal op een positieve manier het nieuwe schooljaar in!

Gepubliceerd op woensdag 23 augustus 2023 15 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.