Oproep aan alle inwoners van Houthalen-Helchteren RSS link

Het zijn bijzondere tijden die ons allemaal op één of andere manier bezig houden. Misschien moeten we in onze gemeente dan ook maar eens een bijzondere actie ondernemen?

VTM en Het Laatste Nieuws sturen dagelijks een drone de lucht in om mooie creatieve boodschappen over #samentegencorona vanuit de lucht in beeld te brengen.

Een compilatie van deze beelden wordt dagelijks getoond in het VTM Nieuws van 19 uur.
Stem op de link van HLN en typ Houthalen-Helchteren in als gemeente met daarna op de knop bevestigen. Wie weet stijgt de drone van VTM en Het Laatste Nieuws morgen wel op in onze gemeente.

Gepubliceerd op vrijdag 27 maart 2020 11.05 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.