Openbaar onderzoek Noord-Zuid kan starten RSS link

De Vlaamse regering heeft het ontwerp voorkeursbesluit voor de Noord-Zuid verbinding goedgekeurd. Dat betekent dat vanaf woensdag 22 december het openbaar onderzoek start en dat loopt nog tot en met 19 februari 2022.

Iedereen kan in die periode de plannen inkijken en opmerkingen maken. Nadien worden - indien nodig - eventuele aanpassingen gedaan en dan neemt de Vlaamse regering een definitief besluit.

Waar kan ik de documenten raadplegen?

Vanaf de start van het openbaar onderzoek zal je alle documenten kunnen inkijken.

  • Op de website van Noord-Zuid Limburg.

  • In het NAC. (enkel mogelijk op afspraak)

Gepubliceerd op maandag 20 december 2021 13.44 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.