Huis van het kind - NAC

In ons Huis van het Kind kunnen ouders, kinderen en jongeren terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. Het is een samenwerking tussen organisaties die je helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning en veel meer.

Met het Huis van het Kind willen we iedereen wegwijs maken in dit diverse aanbod.

Je vindt bij ons onder meer

  • kinderdagverblijf De Sijsjes
  • consultatiebureau van Kind & Gezin
  • de opvoedingswinkel
  • de spelotheek

Heb jij een leuk idee? Heb je ergens nood aan in Houthalen-Helchteren?
Geef jouw mening, idee of opmerking hier en deponeer het in onze virtuele ideeënbox!

 Ideeënbox

Er is een nauwe samenwerking met de diensten en de gemeenten van West-Limburg, met name Beringen, Ham, Halen, Heusden-Zolder, Leopoldsburg, Lummen en Tessenderlo.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.