E-mail of sms bij ongeplande werken van De Watergroep RSS link

Wordt er in jouw straat een lek vastgesteld of is er storing in het waterleidingnetwerk? Dan brengt De Watergroep je graag proactief op de hoogte via een e-mail of sms.

In dat bericht vermeldt De Watergroep wat er precies aan de hand is, hoe lang de storing zal duren en wanneer de situatie terug ok is. Wil je deze updates ontvangen? Voeg dan zeker je gsmnummer en/of e-mailadres toe in je persoonlijke online klantenzone.
 
De meest recente informatie over alle storingen en werken kan je raadplegen via deze website.

Gepubliceerd op maandag 21 november 2022 17.12 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.