Noord-Zuidinfopunt in het NAC RSS link

Maak een afspraak

De toekomst van de Noord-Zuid krijgt steeds meer vorm. , want de eerste fase van het geïntegreerd onderzoek, de verfijning van de alternatieven, is afgerond. Van de zeven alternatieven die in de alternatievenonderzoeksnota (AON) in het voorjaar van 2020 beschreven werden, blijven er nog drie over.

Hoe de alternatieven onderzocht werden en hoe bepaald werd welke deze drie kansrijke zijn, wordt beschreven in de tussennota. Die nota wordt voorgelegd aan het publiek tijdens de publieke raadpleging.

Vanaf maandag 9 november tot en met 8 december kan je de digitale versie van de tussennota hier raadplegen.

Daarnaast is de nota ook fysiek te raadplegen in het NAC aan het centraal onthaal. Je kan de papieren versie van de nota enkel inkijken op afspraak. Tijdens deze inzage gelden er uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen:

  • Slechts 1 persoon per afspraak;
  • Bewaar voldoende afstand;
  • Ontsmet je handen;
  • Draag je mondmasker.

Wil je meer informatie over de inhoud van deze nota, over de lopende onderzoeken, de resultaten, de procedure dan kan je tijdens de publieke raadpleging, van 9 november tot en met 8 december, elke dinsdag een afspraak maken met de stakeholdermanager of een van de projectleiders. Deze afspraken zijn, zowel digitaal als fysiek mogelijk. Als je een fysieke afspraak wenst, kan je langskomen bij het Noord-Zuidinfopunt in het NAC en gelden er uiteraard weer de nodige voorzorgsmaatregelen.

MAAK NU JE AFSPRAAK digitaal of fysiek.

In samenspraak en bij uitzondering is een digitale afspraak op een andere werkdag ook mogelijk.

Intussen kan je alvast de video’s van de virtuele infomarkt en van de live antwoordsessie bekijken om een antwoord te vinden op jouw vragen

Gepubliceerd op donderdag 5 november 2020 12.51 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.