Noodopvangcentrum Houthalen-Helchteren zoekt vrijwillige tolken RSS link

Het noodopvangcentrum Houthalen-Helchteren is op zoek naar vrijwillige tolken die af en toe kunnen helpen met de vertaling van gesprekken tussen bewoners en begeleiding.

Het opvangcentrum biedt momenteel opvang aan 675 bewoners (alleenstaanden en gezinnen). Er verblijft een erg gevarieerde bewonersgroep (46 verschillende nationaliteiten) waaronder een groep van een 100-tal kinderen van verschillende leeftijden.

Wat zoeken ze?

Momenteel zijn ze op zoek naar vrijwilligers die Spaans en/of Arabisch spreken. Ook andere talen zoals Dari en Somali zijn zeer welkom!

Interesse?

Heb je interesse of ken je iemand die hiervoor geschikt zou zijn, laat het dan weten via
011 71 10 47 of integratie.ochouthalen-helchteren@rodekruis.be

Gepubliceerd op maandag 13 juli 2020 13.45 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.