Zomerschool zoekt enthousiaste leerkrachten

Gepubliceerd op  donderdag 27 jun 2024 om 10 uur
De zomerschool zoekt enthousiaste en inspirerende leerkrachten voor het begeleiden van de kinderen. De zomerschool vindt dit jaar plaats van 12 tot en met 23 augustus in het Inspirocollege.

In de voormiddag bieden we speelse lessen aan, voor kinderen van de laatste kleuterklas, het 1ste, het 2de en het 3de leerjaar. Namiddag voorzien we een gevarieerd aanbod, zoals sport en spel, crea, natuurbeleving, …

Omwille van een goede opvolging, schrijf je je in voor 2 weken.

Wat zoeken we?

  • Gediplomeerde leerkrachten of leerkrachten in opleiding die zich vrij kunnen maken iedere voormiddag tijdens de laatste 2 weken van augustus (van 12-23 augustus). Als je je lessen graag, prikkelend, speels en uitdagend maakt, schrijf je dan snel in!
  • Gediplomeerde kleuter leerkrachten of leerkrachten in opleiding die zich vrij kunnen maken tijdens de laatste 2 weken van augustus (van 12-23 augustus) tussen 9 uur en 15 uur.
  • Toffe moni’s, die kinderen begeleiden en samen met de kinderen genieten, van de gevarieerde namiddagactiviteiten.

Wat bieden we?

Als erkenning voor jouw waardevolle bijdrage, ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Waar en wanneer?

  • Periode: 12-23 augustus
  • Locatie: Inspirocollege, Herebaan-West 41, 3530 Houthalen-Helchteren

Solliciteren?

Wil jij het verschil maken voor deze leerlingen? Grijp dan deze geweldige kans en solliciteer uiterlijk 31 juli 2024 als leerkracht voor onze zomerschool. We kijken er alvast naar uit om jouw passie en expertise in ons team te verwelkomen!

Stel je hier kandidaat

Naar top