Fotografiecircuit zoekt fotografen RSS link

Fotograaf en zin om te exposeren? Misschien is het Fotografiecircuit Vlaanderen dan wel iets voor jou!

Het Fotografiecircuit Vlaanderen werd opgestart toen er voor fotografen nog niet zoveel kansen waren om hun foto’s te tonen. Gelukkig is daar verandering in gekomen; toch blijft het circuit aan een behoefte voldoen. Hieraan wordt beantwoord door permanent op maandelijkse basis een individuele tentoonstelling van een fotograaf langs 17 cultuurcentra in Vlaanderen te laten rondreizen.

Jaarlijks krijgen 10 nieuwe fotografen de kans. Bij de selectie wordt op de eerste plaats naar kwaliteit en variatie gezocht. Het circuit staat nog steeds open voor alle genres en benaderingswijzen.

De lijst van de fotografen die ooit aan het circuit deelnamen is indrukwekkend en velen hebben ondertussen hun weg gemaakt in het fotografisch landschap.

Het Fotografiecircuit Vlaanderen koos bewust voor cultuurcentra als tentoonstellingsplatform. Inmiddels is er op elke locatie een vast publiek gegroeid, maar worden ook steeds de vele bezoekers aan de cultuurcentra, al of niet voorbereid, met het werk van de fotografen geconfronteerd.

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaatstellen door een reeks van 8 à 10 foto's te bezorgen, inclusief toelichting en CV aan jan.van.broeckhoven@atv.be.

Deadline: 15 april 2024
Contact: jan.van.broeckhoven@atv.be
 of 0496262618.

Gepubliceerd op woensdag 13 maart 2024 15.30 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.