nieuwe fietskaart

De mooie nazomer biedt nog volop kans om te genieten van het Limburgse Fietsroutenetwerk. Hét moment dus om de Fietskaart Limburg 2020-2021 in huis te halen. Het is een handige leidraad voor de recreatieve fietser, met meer dan 2000 km aan bewegwijzerde routes via het gerenommeerde knooppuntensysteem. Om ervoor te zorgen dat de kaart steeds up-to-date is, brengt Toerisme Limburg om de twee jaar een actuele editie uit.

De fietskaart in 5 punten

1. een up-to-date fietskaart met gedetailleerde fietsroutes

2. naast de unieke fietsbeleving ‘Fietsen door het Water’ in Bokrijk, staat nu ook ‘Fietsen door de Bomen’ in Bosland en ‘Fietsen door de Heide’ (opening in 2020) in het Nationaal Park Hoge Kempen aangeduid

3. een actueel overzicht van alle fietscafés en -logies

4. 42 startplekken, één in elke Limburgse gemeente

5. een lijst met meer dan 40 fietsverhuurpunten

Info: www.toerismelimburg.be 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.