Nature Escape Game- Hengelhoef RSS link

In Hengelhoef kan je deze zomer terecht voor een soort escape room in de natuur. Limburgs Landschap bokste een spel vol puzzels en raadsels in elkaar, goed voor een paar uur plezier in de gezonde buitenlucht.

Het opzet van de Nature Escape Game is dat de wereld aan het vergaan is en je hulp nodig heeft. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je een uitweg vinden. Als je binnen de 2 uur op de eindbestemming aankomt en de laatste code kan kraken, zijn het klimaat en de mensheid gered en ben je vrij.

De nog geen 3 kilometer lange 'reddingstocht' is dus een uitgelezen gezinsuitstap voor wie eens graag een stapje in de natuur zet.

Je kan de ‘Nature Escape Game’ ontdekken van 17 juli tot 20 september in het Bezoekerscentrum Hengelhoef: Hengelhoefdreef 6, 3530 Houthalen-Helchteren.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van (groot)ouders.

Reserveren verplicht:
Om het Nature Escape Game te proberen moet je reserveren via hengelhoef@limburgs-landschap.be

Vermeld volgende gegevens in je mail:

  • je naam en het aantal deelnemers
  • je lidnummer van Limburgs Landschap vzw (enkel leden van Limburgs Landschap vzw kunnen deze activiteit reserveren. Ben je nog geen lid dan kan je dit ter plaatse regelen voor 15 euro voor het hele gezin. Je ontvangt dan ook meteen je welkomstpakket)
  • je gewenste datum (mogelijk op donderdag, vrijdag en zondag tussen 14 en 17 uur)

Je reservatie is in orde van zodra je een bevestigingsmail ontvangen hebt.

Kostprijs:
Volwassenen: 2 euro per persoon
Kinderen jonger dan 8 jaar: gratis

Je betaald een waarborg van 25 euro. Alle kosten worden ter plaatse cash betaald.

Gepubliceerd op maandag 27 juli 2020 10.15 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.