Eerste school/nieuwe school? Meld je kind online aan! RSS link

Is jouw kindje geboren in 2022 of verandert het van school? Is je kind nog niet ingeschreven in een kleuter- of lagere school? Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan of veranderen van school, meld je aan vanaf 27 februari tot en met 19 maart 2024.

Wie kan onmiddellijk inschrijven?

Broers en zussen van ingeschreven kinderen en kinderen van personeel kan je als ouder inschrijven in de school zelf. 
Dit kan enkel in de periode van 29 januari tot en met 9 februari 2024. Laat deze periode niet voorbijgaan. Maak hiervoor eerst een afspraak met de school.

Wie moet je online aanmelden?

Alle kinderen die voor het eerst naar school gaan of veranderen van school, meld je aan tijdens de periode van dinsdag 27 februari tot en met dinsdag 19 maart 2024. Je plaats op de lijst is niet afhankelijk van het tijdstip van aanmelden.

Meld je kind zeker aan, ook al kan het pas naar school in september 2025.

Meer info over de aanmeldingsprocedure en data:

Gepubliceerd op donderdag 4 januari 2024 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.