Mondmasker verplicht in NAC RSS link

Om besmettingen met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen, moeten bezoekers van het NAC (Nieuw Administratief Centrum) een mondmasker dragen. Deze beslissing is in lijn met het advies van de Hoge Gezondheidsraad.

De verplichting geldt niet alleen voor de gemeentelijke dienstverlening maar ook voor de andere diensten, organisaties en bedrijven die gevestigd zijn in het NAC. Dus ga je naar bibliotheek, vredegerecht, DCO Tenk,… dan ben je verplicht om een mondmasker te dragen.

Daarnaast blijven de andere veiligheidsmaatregelen voor bezoekers behouden. Zo moet je bij het betreden van het NAC de handen ontsmetten met aanwezige handgel. In de openbare ruimte moet je de looplijnen volgen en moet je 1,5 m afstand houden van andere aanwezigen.

Net zoals bij andere gemeentebesturen, werken we op afspraak. Inwoners kunnen een afspraak maken via de gemeentelijke website of via het actienummer 011 49 20 03 (tijdens onze openingsuren).

Gepubliceerd op vrijdag 10 juli 2020 10.20 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.