Meerdere wagens betrokken bij zwaar verkeersongeval RSS link

Op de Grote Baan in Houthalen gebeurden op zondag 2 augustus omstreeks 18 uur meerdere verkeersongevallen. In het totaal zijn 14 voertuigen betrokken. De hulpdiensten gingen meteen massaal ter plaatse. Er zijn meerdere zwaargewonden en gewonden. Enkele bestuurders zaten gekneld in hun voertuig.
Ter hoogte van de Dorpsstraat werden eerst vier wagens aangereden en ter hoogte van de Souwstraat nog eens negen. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk. Politie CARMA is ter plaatse voor onderzoek. Het parket heeft ook een verkeersdeskundige gevorderd om de omstandigheden te onderzoeken.
De Grote Baan in de richting van Eindhoven werd afgesloten voor verkeer. Politie CARMA heeft een omleiding voorzien en vraagt om de omgeving te vermijden.
Gepubliceerd op zondag 2 augustus 2020 20 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.