Markt verhuist vanaf februari naar Sint-Martinusplein RSS link

Vanaf februari starten werken op het John Cuppensplein. Dat betekent wel dat de markt voorlopig niet meer kan plaatsvinden op het John Cuppensplein. Op woensdag 1 februari staat de wekelijkse markt voor de eerste keer op het Sint-Martinusplein, tussen de kerk en de Carrefour.

De marktkramers staan er van 6 tot 12 uur. Om 13 uur wordt het Sint-Martinusplein opnieuw vrijgegeven.

Tijdens de markt kan je niet parkeren op het Sint-Martinusplein. Marktgangers en klanten van de Carrefour kunnen tijdens de markt parkeren op het grasplein achter de Carrefour.

Als de werken op het John Cuppensplein afgelopen zijn, keert de markt terug naar daar.
We communiceren tijdig wanneer de markt opnieuw op de vertrouwde plaats zal staan.

Gepubliceerd op dinsdag 17 januari 2023 9.10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.